Ruilen en retourneren

RUILEN EN RETOURNEREN

Herroepingsrecht:

U heeft als klant het recht om binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgaaf van een reden de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u het geen met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om een product te kunnen beoordelen.

  • Het is toegestaan om een product uit te proberen zoals u in een winkel ook zou doen.

  • De verpakking mag niet geopend worden als deze verzegeld is.

  • Om hygiënisch redenen is het niet toegestaan om bepaalde artikelen uit de verpakking te halen. Hier gaat het om o.a toys, lingerie etc. Mocht u willen weten of u product retour mag kunt u altijd contact op nemen met ons.

Mocht blijken dat u meer gedaan heeft met het product dan nodig is, dan kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een derde (anders dan de vervoerder) het product in ontvangst genomen heeft.

Om gebruik te kunnen maken van dit herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail bericht te sturen, al dan niet met inbegrip van een modelformulier, naar: info@yourprivatelife.nl
U heeft nadat u een e-mail gestuurd heeft uiterlijk 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Gelieve het product in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling:

Nadat u gebruik heeft gemaakt van het herroepingsrecht ontvangt u het betaalde bedrag (van de bestelling) binnen gemiddeld 5 dagen terug. Wij betalen u terug op dezelfde manier als wij u betaling hebben ontvangen. Mocht dit voor u om welke reden dan ook een probleem zijn, vragen wij u dit kenbaar te maken op het moment dat u ons een e-mail stuurt.

De verzendkosten voor het retour sturen van het product komen voor uw eigen rekening.

Waarom Your Private Life

Verzenden in NL & BE

Snel & Makkelijk betalen

Online Support 24/7